Admin Admin
Cinsiyet : Zodyak : Mesaj Sayısı : 88 Kayıt tarihi : 09/10/10 Yaş : 32 Nerden : Tekirdağ
| Konu: -ѕєηѕυαℓ.● т|к.~ ' nın En iyi CFG'si.!! [SXE 11.2 Hack Resmen!!] KAÇIRMAA!![AİM] Cuma Kas. 26, 2010 11:40 pm | |
| Açıklamayı lütfen oku :
İyi günler.. Bugün yine bir paylaşım yapıyorum. Fakat arkadaşlar artık paylaşım yapmaktan soğudum. Ne paylaşsam millet beğenmiyor. Paylaştığım şeylerin yarısını beleşe bulamazlar. Ben emek vererek akşama kadar cfg yapmakla uğraşıyorum. Tek amacım herkesin bir şekilde counter-strike denilen oyunu iyi oynaması. Ama ne yazık ki artık cfg paylaşıyorum diye anne - baba sövenler var. Ve bu olay beni çok üzüyor. Belki küfür ettiğiniz kişinin annesi veya babası yoktur. Bunu hiç düşünmeden söyleyen arkadaşlar beni çok üzüyor. Lütfen sizden tek istedğim ; emeğe saygılı olun ve bir sözü söylerken 10 kere düşünün. Birilerine bir şekilde zarar verebilir o söz. Her neyse bugünde kendi emeklerimle yapmış olduğum ve size sunmak istediğim bir cfg ile karşınızdayım. Cfg tamamen sensual yapımı olmakla birlikte aim kodları fazlasıyla eklenmiştir.CFG'M ÇOK ÖZELDİR. EN İYİ 10 Cfg'm arasındadır diyebilirim.
Cfg'min Özellikleri :
# En iyi aim kodları eklenmiştir. Tek Tek.!
# Setburst ayarları eklenmiştir.
# Cl_ , gl_ sv_ Ayarlar SONA eklenmiştir. ( Çünkü genelde son kodlar cfg'de işler.! )
# Ekran ayarı Süper denilebilecek seviyededir.
# Alias ayarları eklenmiştir. ( Sxe geçen alias ayarları. Elimde olan bütün aliasları denedim. Ve geçenleri ekledim. )
# Auto Buy paketi eklenmiştirr.
# 'Forumqs.Com' kan - bomba izi ve mermi izleri eklenmiştir.
Ve birçok Özellik... !
# CFG'lerimi beğenmeyen arkadaşlar bakalım bu cfg'ye ne diyecek ? ? Tek tek kodladım. EMEk!
Buyrun El emeği göz nuru cfg'min Linki :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arkadaşlar bu cfg beni bayağı uğraştırdı. 10 kere cs'den çıkıp ayarları düzeltip geri girdim. Emeğimin karşılığını almak istiyorum. Öyle CTRL+C , CTRL+V yapan coderLardan değilim. Veya cfg'nin başını ve sonunu değiştirip sunan coderlerden de değilim. Şu aralar forumda sık yaşanıyor. Sadece emeğimn karşılığnı almak istiyorum. Bir de düzgün yorum yapılmasını istiyorum. Başka bir isteğim yok.
Cfg yeni yapılmıştır. Ayrıca hata bulursanız söyleyin. Sevinirim.! İYİ FORUMlar
alıntı... {sensual}
| |
|